Τιμητική βράβευση Δήμου Δίου-Ολύμπου για την υποστήριξη του Olympic Day Run του Ολυμπιακού Μουσείου Θεσσαλονίκης

Τιμητική βράβευση Δήμου Δίου-Ολύμπου για την υποστήριξη του Olympic Day Run του Ολυμπιακού Μουσείου Θεσσαλονίκης

Για την υποστήριξη του 4ου αγώνα δρόμου “Olympic Day Run 2021”, τιμήθηκε ο Δήμος Δίου-Ολύμπου από το Ολυμπιακό Μουσείο Θεσσαλονίκης. Πρόκειται για τον αγώνα δρόμου που συνδέεται με τις Ολυμπιακές αξίες, ο οποίος διεξήχθη την Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2021 με τη συμμετοχή Ολυμπιονικών, πρωταθλητών και πλήθους κόσμου.

H εκδήλωση των υποστηρικτών φορέων πραγματοποιήθηκε στο αμφιθέατρο του Ολυμπιακού Μουσείου Θεσσαλονίκης και την εκδήλωση χαιρέτησαν ο Α’ αντιπρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής και Πρόεδρος του Ολυμπιακού Μουσείου Θεσσαλονίκης Στέλιος Αγγελούδης, ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης, ο υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης) Σταύρος Καλαφάτης, ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Νεολαίας και Εθελοντισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης Νίκος Ζεϊμπέκης και η Δρ. Κυριακή Ουδατζή, γενική διευθύντρια “Olympic Day Run” Greece και Διευθύντρια Ολυμπιακού Μουσείου Θεσσαλονίκης.

Το τιμητικό βραβείο παρέλαβε από τον πρόεδρο του Ολυμπιακού Μουσείου Θεσσαλονίκης ο εντεταλμένος σύμβουλος πολιτισμού του Δήμου Δίου-Ολύμπου Νικόλαος Λαμπονίκος.

.