Συνάντηση του Δημάρχου Βαγγέλη Γερολιόλιου με αντιπροσωπείες 15μελών συμβουλίων των ΓΕΛ Κονταριώτισσας και Λιτοχώρου

Συνάντηση του Δημάρχου Βαγγέλη Γερολιόλιου με αντιπροσωπείες 15μελών συμβουλίων των ΓΕΛ Κονταριώτισσας και Λιτοχώρου

Αντιπροσωπείες των 15μελών συμβουλίων των Γενικών Λυκείων Κονταριώτισσας και Λιτοχώρου συνάντησε το πρωί της Παρασκευής 7 Απριλίου 2023 ο Δήμαρχος Δίου-Ολύμπου Βαγγέλης Γερολιόλιος.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στο Λιτόχωρο, ο Δήμαρχος, συνοδευόμενος από την Αντιδήμαρχο Παιδείας Σοφία Ζουρζούρα, είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί αναλυτικά για τα ζητήματα που απασχολούν τους μαθητές, αναφορικά με τη λειτουργία της σχολικής τους μονάδας και της καθημερινότητάς τους εντός του σχολικού χώρου.

Θέματα καθαριότητας, θέρμανσης, φωτισμού, εξοπλισμού των διδακτικών αιθουσών, φθορών προς αποκατάσταση αλλά και το ζήτημα των διαχείρισης των αδέσποτων, ήταν μεταξύ εκείνων που τέθηκαν επί τάπητος στον ανοιχτό διάλογο μεταξύ του Δημάρχου και των μαθητών.

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Βαγγέλης Γερολιόλιος υπογράμμισε πως ο Δήμος θέλει τους μαθητές «συνεπιβάτες» στη διαχείριση των σχολικών μονάδων, καθώς χρειάζεται τη ματιά των νέων ανθρώπων, τον αυθορμητισμό και τις ιδέες τους. Ζητούμενο είναι, υπογράμμισε ο ίδιος, στα σχολεία να επικρατεί ένα καλό κλίμα συνεργασίας για το καλό των μαθητών και του εκπαιδευτικού προσωπικού.

Η συνάντηση έκλεισε με την ευχή του Δημάρχου προς τους μαθητές να βαδίσουν τον δρόμο που εκείνοι επιθυμούν και να κατακτήσουν τις κορυφές που έχουν θέσει ως στόχο.