Ανακοίνωση Κέντρου Διά Βίου Μάθησης Δήμου Δίου-Ολύμπου

Ανακοίνωση Κέντρου Διά Βίου Μάθησης Δήμου Δίου-Ολύμπου

Το Κέντρο Διά Βίου Μάθησης του Δήμου Δίου-Ολύμπου, αναφορικά με την ανταπόκριση των δημοτών στα θερινά προγράμματα εκπαίδευσης, ανακοινώνει ότι οι περισσότερες αιτήσεις αφορούν στο πρόγραμμα Γενικής Εκπαίδευσης Ενηλίκων με τίτλο «Διαχείριση εργασιακού άγχους / Εναρμόνιση επαγγελματικής και προσωπικής ζωής», ενώ ακολουθεί το πρόγραμμα «Αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου των παιδιών σε άτυπα περιβάλλοντα μάθησης».

Όσοι ενδιαφέρεστε να συμμετέχετε στα παραπάνω εκπαιδευτικά προγράμματα, παρακαλείστε να αποστείλετε την αίτηση, που θα βρείτε στο https://www.dion-olympos.gr/kdbm-kalokairi-2021/ (με την επισύναψη του δελτίου αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου) στο email library@dion-olympos.gr. Εναλλακτικά μπορείτε να μπορείτε να παραδώσετε τα παραπάνω έγγραφα στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Λιτοχώρου.

Τηλέφωνο Βιβλιοθήκης: 2352350127.
Διεύθυνση Βιβλιοθήκης: Αγίου Νικολάου 15, Λιτόχωρο 60200.

Τα σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν διαδικτυακά και θα έχουν διάρκεια 25 ωρών. Δεν επηρεάζεται η κάρτα ανεργίας των συμμετεχόντων και θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης μετά την ολοκλήρωσή τους από τη Γενική Γραμματεία Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης, Δια Βίου Μάθησης & Νεολαίας, του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων.

.
.