Συνάντηση του Δημάρχου Βαγγέλη Γερολιόλιου με στελέχη της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής Πιερίας

Συνάντηση του Δημάρχου Βαγγέλη Γερολιόλιου με στελέχη της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής Πιερίας

Οι τρέχουσες ανάγκες και τα προβλήματα του Δήμου Δίου-Ολύμπου, τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη, ο πρωτογενής τομέας, η τουριστική ανάπτυξη και προβολή ήταν μεταξύ των θεμάτων που συζητήθηκαν κατά τη διάρκεια της συνάντησης του Δημάρχου, Βαγγέλη Γερολιόλιου, με κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής Πιερίας, την Τετάρτη 20 Μαρτίου 2024.

Ο κ. Γερολιόλιος υποδέχτηκε στο γραφείο του την πρώην βουλευτή Πιερίας, Μαρία Μίχου, τον πολιτευτή Πιερίας, Κωνσταντίνο Κουτρούπα, τους οποίους συνόδευαν η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Ολυμπία Δαδούλη, οι δημοτικοί σύμβουλοι Κώστας Σαμαράς, Σοφία Ζουρζούρα, Αστέριος Φαρμάκης, Νίκος Σπαθάρης, η πρώην πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Ουρανία Κατσαμάκα, ο γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής Πιερίας, Δημήτρης Λιόλιος, ο τομεάρχης Δίου-Ολύμπου, Αστέριος Καρτσιώτης, και τα μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής, Χρήστος Στεφόπουλος και Μιχάλης Νίτσιας.

Ο Δήμαρχος τους ενημέρωσε επίσης για την εξέλιξη της αποκατάστασης των ζημιών στις περιοχές που επλήγησαν κατά την πρόσφατη θεομηνία στις δημοτικές κοινότητες της Δ.Ε. Δίου, ενώ έγινε αναφορά και στις καθυστερήσεις των έργων στο οδικό δίκτυο, που προκαλεί προβλήματα στην μετακίνηση δημοτών και επισκεπτών. Από την πλευρά τους υπογράμμισαν ότι βρίσκονται στο πλευρό του Δήμου, ως δίαυλος επικοινωνίας των ζητημάτων που χρήζουν διαχείρισης