Επίσκεψη του υφυπουργού Εσωτερικών (Μακεδονίας – Θράκης) Στάθη Κωνσταντινίδη στον Δήμο Δίου-Ολύμπου και συνάντηση με τον δήμαρχο Βαγγέλη Γερολιόλιο

Επίσκεψη του υφυπουργού Εσωτερικών (Μακεδονίας – Θράκης) Στάθη Κωνσταντινίδη στον Δήμο Δίου-Ολύμπου και συνάντηση με τον δήμαρχο Βαγγέλη Γερολιόλιο

.
Τον υφυπουργό Εσωτερικών, αρμοδίου για θέματα Μακεδονίας και Θράκης, Στάθη Κωνσταντινίδη υποδέχτηκε ο Δήμαρχος Δίου-Ολύμπου, Βαγγέλης Γερολιόλιος, την Πέμπτη 21 Μαρτίου 2024, στο πλαίσιο της επίσκεψης του υφυπουργού σε φορείς στην Πιερία.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο υφυπουργός κατέγραψε το σύνολο των επισημάνσεων και των προβλημάτων, κάθε κλίμακας, που του παρουσίασε ο Δήμαρχος, που αφορούσαν, μεταξύ άλλων, στην αντιπλημμυρική θωράκιση του Δήμου, την υποστήριξη των παραγωγών κι εξαγωγέων, την υποστήριξη και βελτίωση των δικτύων άρδευσης, τη διαχείριση των αδέσποτων ζώων συντροφιάς, την έλλειψη προσωπικού στις υπηρεσίες του Δήμου, αλλά και τα προβλήματα στο οδικό δίκτυο λόγω των συνεχιζόμενων έργων στην Εθνική Οδό.

Παράλληλα ο κ. Κωνσταντινίδης, εκφράζοντας την αγάπη του για τον εμβληματικό Όλυμπο και τις ακτές του, ζήτησε να ενημερωθεί για την διαχείριση των απορριμμάτων ιδίως κατά τη διάρκεια της θερινής περιόδου, όπου σημειώνεται άφιξη μεγάλου αριθμού επισκεπτών. Ζήτησε επίσης να ενημερωθεί για το σύνολο των έργων που υλοποιούνται αυτή την περίοδο στον Δήμο και το πλάνο προτεραιοτήτων, υπογραμμίζοντας ότι θέλει να έχει με τον Δήμο μία σταθερή και συνεχή συνεργασία.

Στη συνάντηση συμμετείχε ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ ΝΔ Πιερίας, Χαράλαμπος Μπρουσκέλης, αντιδήμαρχοι και ο πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Λιτοχώρου.