Πρώτη συνάντηση του Δημάρχου Βαγγέλη Γερολιόλιου με τους προέδρους και τους συμβούλων των 12 δημοτικών κοινοτήτων

Πρώτη συνάντηση του Δημάρχου Βαγγέλη Γερολιόλιου με τους προέδρους και τους συμβούλων των 12 δημοτικών κοινοτήτων

Η πρώτη συνάντηση του Δημάρχου Δίου-Ολύμπου, Βαγγέλη Γερολιόλιου, με τους προέδρους και συμβούλους των δώδεκα δημοτικών κοινοτήτων του Δήμου, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τρίτης 9 Ιανουαρίου 2024, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στο Λιτόχωρο.

Ο Δήμαρχος καλωσόρισε και συνεχάρη τόσο τους επανεκλεγέντες προέδρους και τοπικούς συμβούλους, όσο και τους προέδρους και τους τοπικούς συμβούλους που εκλέχτηκαν για πρώτη φορά στις αυτοδιοικητικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023. Υπογράμμισε πως η σχέση τους με τον Δήμο, τη νέα δημοτική περίοδος 2024-2028, θα βασίζεται σε συνεργασία, καλή διάθεση και το ζητούμενο αποτέλεσμα θα είναι το παραγόμενο έργο σε κάθε κοινότητα.

Υπογράμμισε ότι ο Δήμος θα προσπαθήσει να καλύπτει σύμμετρα τις ανάγκες που προκύπτουν σε κάθε κοινότητα, με βάση τις δυνατότητές του.

Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν, μεταξύ άλλων, οι τρόποι διαχείρισης των αναγκών των δημοτών και των καθημερινών προβλημάτων που απασχολούν τις κοινότητες, όπως τα απορρίμματα, ο ηλεκτροφωτισμός, η διαχείριση των αδέσποτων ζώων, κ.α. Η Γενική Γραμματέας του Δήμου, Ελένη Τσιφοδήμου, αναφέρθηκε στον τρόπο συνεργασίας των συμβουλίων των δημοτικών κοινοτήτων με τις υπηρεσίες του Δήμου, με βάση τον κανονισμό λειτουργίας του Δήμου και της κείμενης νομοθεσίας.

Κλείνοντας, ο κ. Γερολιόλιος τους ευχήθηκε δύναμη στο έργο τους, επαναλαμβάνοντας ότι το γραφείο του και αυτά των αντιδημάρχων του Δήμου, είναι πάντα ανοιχτά για να υποδεχτούν τις προτάσεις και προβληματισμούς των συμβουλίων των κοινοτήτων του Δήμου, για την χάραξη του πλαισίου επίλυσης των θεμάτων που προκύπτουν.

Μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά τις συνθέσεις των συμβουλίων των δημοτικών κοινοτήτων στην ιστοσελίδα του Δήμου Δίου-Ολύμπου στον σύνδεσμο: https://www.dion-olympos.gr/proedroi-dimotikon-koinotiton/