Επίσκεψη μαθητών του Γυμνασίου Λεπτοκαρυάς στον Δήμαρχο Βαγγέλη Γερολιόλιο

Επίσκεψη μαθητών του Γυμνασίου Λεπτοκαρυάς στον Δήμαρχο Βαγγέλη Γερολιόλιο

Μαθητές του Γυμνασίου Λεπτοκαρυάς υποδέχτηκε πρόσφατα ο Δήμαρχος Δίου-Ολύμπου, Βαγγέλης Γερολιόλιος, στο πλαίσιο του προγράμματος γνωριμίας των μαθητών με τον τρόπο λειτουργίας της τοπικής αυτοδιοίκησης. 

Ο Δήμαρχος απάντησε σε ερωτήσεις των μαθητών, μεταξύ άλλων για τα στάδια υλοποίησης των έργων, της χρηματοδότησής τους καθώς και τους τρόπους διαχείρισης των ζητημάτων της καθημερινότητας. 

Ακολούθησε ξενάγηση των μαθητών στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, όπου πραγματοποιήθηκε μία εικονική συνεδρίαση, προεδρεύοντος του Δημάρχου και τους μαθητές στο ρόλο των δημοτικών συμβούλων. Ο κ. Γερολιόλιος ξενάγησε τους μαθητές στα στάδια που περιλαμβάνει μία συνεδρίαση, απαντώντας στις ερωτήσεις τους. 

Η συνάντηση έκλεισε με την ευχή του Δημάρχου προς τους μαθητές να κατακτήσουν τις κορυφές που έχουν θέσει ως στόχο, βαδίζοντας τον δρόμο που εκείνοι επιθυμούν. Τους μαθητές συνόδευσαν ο διευθυντής του Γυμνασίου Λεπτοκαρυάς, Θεόδωρος Σιαμάγκας και οι καθηγήτριες Σοφία Δεληγιάννη και Περσεφόνη Κακουλίδη.