Επίσκεψη του Γραμματέα Οργανωτικού ΝΔ Στέλιου Κονταδάκη στον Δήμο Δίου-Ολύμπου

Επίσκεψη του Γραμματέα Οργανωτικού ΝΔ Στέλιου Κονταδάκη στον Δήμο Δίου-Ολύμπου

.
Ζητήματα που αφορούν στην αντιπλημμυρική θωράκιση του Δήμου Δίου-Ολύμπου, την ενίσχυση του συστήματος άρδευσης, τις εξαγωγές αγροτικών προϊόντων, καθώς και οι καθυστερήσεις στα έργα της Εθνικής Οδού, συζητήθηκαν, μεταξύ άλλων, κατά την συνάντηση του Γραμματέα Οργανωτικού της Νέας Δημοκρατίας, Στέλιου Κονταδάκη, με τον Δήμαρχο, Βαγγέλη Γερολιόλιο, την Τρίτη 12 Μαρτίου 2024.

Ο Δήμαρχος περιέγραψε στον κ. Κονταδάκη τόσο τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του Δήμου, όσο και τις τρέχουσες προτεραιότητες, που χρήζουν άμεσης αντιμετώπισης και κρατικής αρωγής. Ο κ. Κονταδάκης κατέγραψε το σύνολο των επισημάνσεων που παρουσιάστηκαν και υπογράμμισε ότι επιθυμία του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, είναι η λεπτομερής καταγραφή των θεμάτων που χρήζουν άμεσης παρέμβασης σε όλες τις περιφέρειες της χώρας. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στη στήριξη των παραγωγών για την αποκατάσταση των ζημιών από τις θεομηνίες που πλήττουν κάθε χρόνο τις καλλιέργειες.

Στη συνάντηση, συμμετείχε ο βουλευτής Πιερίας, Σπύρος Κουλκουδίνας, ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Ε.Π. ΝΔ Πιερίας, Μπάμπης Μπρουσκέλης, ο συντονιστής κομματικών οργανώσεων του κόμματος στην Κεντρική Μακεδονία, Ηλίας Τάπρας, ο πρόεδρος ΔΗΜΤΟ Δίου-Ολύμπου, Γιώργος Ζκάγιας και αιρετοί του Δήμου.