Πλήθος κόσμου παρακολούθησε την ενημερωτική εκδήλωση για τον παιδικό εμβολιασμό και ομιλήτρια την Δρ. Ελένη Κωτσή στην Κονταριώτισσα

Πλήθος κόσμου παρακολούθησε την ενημερωτική εκδήλωση για τον παιδικό εμβολιασμό και ομιλήτρια την Δρ. Ελένη Κωτσή στην Κονταριώτισσα

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ενημερωτική εκδήλωση για τον εμβολιασμό στην παιδική ηλικία, που συνδιοργάνωσαν ο Δήμος Δίου-Ολύμπου με την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας στην Κονταριώτισσα.

Τα οφέλη του εμβολιασμού παρουσίασε η προσκεκλημένη ομιλήτρια, παιδίατρος και διδάκτωρ του τμήματος Παιδιατρικής Γαστρεντερολογίας και Διατροφής του Α.Π.Θ., Δρ. Ελένη Κώτση, η οποία στο τέλος της εκδήλωσης απάντησε και σε όλες ερωτήσεις των παρευρισκομένων.

Τον συντονισμό της εκδήλωσης ανέλαβε ο Αντιδήμαρχος Δ.Ε. Δίου Αθανάσιος Καλαϊτζής.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας Σοφία Μαυρίδου, ο βουλευτής Πιερίας Φώντας Μπαραλιάκος, η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δίου-Ολύμπου Ουρανία Κατσαμάκα, ο αντιδήμαρχος Διονύσιος Φόλιος, η αντιδήμαρχος και πρόεδρος των Σχολικών Επιτροπών Σοφία Ζουρζούρα, ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Κονταριώτισσας Στέφανος Παπαδόπουλος, η διευθύντρια της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας Παρθένα Τριανταφυλλίδου, ο διευθυντής της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας Γεώργιος Μακρής, ο γραμματέας του Φαρμακευτικού Συλλόγου Νικόλαος Παχυγιαννάκης, η πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Πιερίας Ασημίνα Στρίμπα, η προϊσταμένη του Παιδικού Σταθμού Νέας Εφέσου Αθανασία Τασίκα, η προϊσταμένη του Νηπιαγωγείου Κονταριώτισσας Σμαρώ Αγαθόγλου, η προϊσταμένη του 3ου Νηπιαγωγείου Λιτοχώρου Αγλαΐα Αγγέλη, η πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Νηπιαγωγείου και Δημοτικού Σχολείου Κονταριώτισσας Μαρία Κοντακτσόγλου, ο δημοτικός σύμβουλος και πρώην πρόεδρος της ΔΗΚΕΔΟ, Ιωάννης Πούλιος, ο πολιτευτής και γιατρός Κωνσταντίνος Κουτρούπας, ο πρώην διευθυντής Σχολικών Μονάδων Ιωάννης Δημητριάδης, ο πρόεδρος του Συλλόγου Μικρασιατών Πιερίας Αναστάσιος Μπογιατζής, η πρόεδρος του Κέντρου Γραμμάτων και Τεχνών Δίου Μαρία Γκριμούλα η πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Μικρασιατών Νέας Εφέσου «Ο Ηράκλειτος» Αικατερίνη Ζαμπιόγλου και η εκπρόσωπος της εταιρείας “Σ. Μεντεκίδης «ΔΙΟΣ»” Γεωργία Παπαχρήστου.

Η εκδήλωση φιλοξενήθηκε στον παιδότοπο «Trendy» στην Κονταριώτισσα.