ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΕΣ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΧΑΡΕΣ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΔΗΜΟ. ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΗ Η ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑ.

ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΕΣ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΧΑΡΕΣ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΔΗΜΟ. ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΗ Η ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑ.

Άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για την αντικατάσταση από τον Δήμο Δίου – Ολύμπου, των παλαιών παιδικών χαρών, που αφαιρέθηκαν στο σύνολό τους, κατόπιν Υπουργικής Απόφασης,  με καινούργιες, οι οποίες απαρτίζονται από σύγχρονα ασφαλή παιχνίδια αναψυχής, με πιστοποίηση και περιβάλλοντα χώρο, σύμφωνα με τις προδιαγραφές του νόμου.

Μετά την παιδική χαρά του Πάρκου Λιτοχώρου, παραδόθηκε σε χρήση και η παιδική χαρά στην Πλατεία της Λεπτοκαρυάς, η οποία αμέσως κατακλύστηκε από τους μικρούς μας φίλους.

Επίσης, ήδη ξεκίνησε η κατασκευή της παιδικής χαράς στην Πλατεία Χοροστασίου Λιτοχώρου, με ίδια κεφάλαια, όπως και οι προηγούμενες.

Θα ακολουθήσει η κατασκευή άλλων δεκατεσσάρων παιδικών χαρών. στους οικισμούς του Δήμου. με χρηματοδότηση από το πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ», από το οποίο ο Δήμος πέτυχε τη λήψη χρηματοδότησης ύψους 203.000 €.

Έτσι, με αμείωτο ενδιαφέρον, ο Δήμαρχος Δίου – Ολύμπου Κώστας Δημόπουλος και η δημοτική αρχή, συνεχίζουν τον εκσυγχρονισμό των οικισμών του Δήμου, αποσκοπώντας στη βελτίωση των παροχών κοινής χρήσης που από μακράν είχαν εγκαταλειφθεί.

Λιτόχωρο 16-10-2018

Το Γραφείο Τύπου και Ενημέρωσης

 

  • ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ - ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑ
  • ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ -ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑ1
  • ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ -ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑ2
  • ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ- ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑ3