ΤΟ ΝΕΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ SITE ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΥ – ΟΛΥΜΠΟΥ

ΤΟ ΝΕΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ SITE ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΥ – ΟΛΥΜΠΟΥ

http://www.dion-olympos.gr/

Μία ανανεωμένη και σύγχρονη διαδικτυακή πύλη, απέκτησε ο Δήμος Δίου – Ολύμπου, η οποία περιλαμβάνει όλες τις χρήσιμες πληροφορίες για κάθε δημότη αλλά και επισκέπτη, προβάλλοντας τον τόπο μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Πρόκειται για μία υψηλής αισθητικής και λειτουργική ιστοσελίδα, η οποία ενώνει τα δύο προηγούμενα site του Δήμου, “dion-olympos.gr” και “visitdionolympus.gr” με πλήρες περιεχόμενο και σύγχρονη δομή. Οι εργασίες ένωσης των δυο site ολοκληρώνονται τις επόμενες ημέρες.

Το “www.dion-olympos.gr”, αποτελεί ένα πολύτιμο εργαλείο ενημέρωσης για όλες τις Υπηρεσίες, Δημοτικές Επιχειρήσεις και Φορείς του Δήμου. Ταυτόχρονα προσφέρει πλούσιες πληροφορίες για τις σπάνιες ομορφιές του τόπου μας, με φωτογραφικό και οπτικοακουστικό υλικό (video) υψηλής ανάλυσης.  

Επιπλέον, παρέχεται στον πολίτη η δυνατότητα αναφοράς των προβλημάτων, μέσα από το eparapono, ώστε να προωθείται το αίτημα στην κατάλληλη υπηρεσία του Δήμου για την άμεση επίλυσή του.

Η νέα σύγχρονη ιστοσελίδα, σταδιακά θα αναβαθμίζεται και θα εμπλουτίζεται, με στόχο να γίνει ακόμη περισσότερο διαδραστική με τον πολίτη και θα προσαρμόζεται συνεχώς στις νέες απαιτήσεις της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης, πάντα προς όφελος των δημοτών και των επισκεπτών.

Ταξιδέψτε, λοιπόν, μαζί μας στην «Κορυφή της Ελλάδας», όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στο video προβολής του Δήμου μας, με το οποίο καλωσορίζoυμε κάθε επισκέπτη στη νέα μας ιστοσελίδα και απολαύστε τη μαγεία του τόπου μας, που βρίσκεται στους πρόποδες του πιο διάσημου βουνού του κόσμου.

Δείτε το διαφημιστικό video του νέου μας site: