Τρεις συναυλίες του προγράμματος “Όλη η Ελλάδα, ένας Πολιτισμός” στο Ρωμαϊκό Ωδείο Δίου και το Κάστρο του Πλαταμώνα

Τρεις συναυλίες του προγράμματος “Όλη η Ελλάδα, ένας Πολιτισμός” στο Ρωμαϊκό Ωδείο Δίου και το Κάστρο του Πλαταμώνα

“Όλη η Ελλάδα, ένας Πολιτισμός”
Ο Δήμος Δίου-Ολύμπου έχει την τιμή να συμμετέχει στο πρόγραμμα του Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού “Όλη η Ελλάδα, ένας Πολιτισμός”, φιλοξενώντας τρεις παραστάσεις του Μέγαρο Μουσικής Αθηνών / Megaron – The Athens Concert Hall.

 

Δευτέρα 20 Ιουλίου 2020 στο Ρωμαϊκό Ωδείο Δίου (19:30): “Μουσική Περιήγηση: από τα ερωτικά τραγούδια του Γιαννίδη, στις Εικόνες Από Μία Έκθεση του Mussorgsky”. Ο Γιώργος Εμμανουήλ Λαζαρίδης (Lazaridis_Music) συναντά τη Δήμητρα Σελεμίδου (Dimitra Selemidou)

Σάββατο 25 Ιουλίου 2020 στο Βυζαντινό Κάστρο του Πλαταμώνα (19:30): “Μουσική Περιήγηση: από τα ερωτικά τραγούδια του Γιαννίδη, στις Εικόνες Από Μία Έκθεση του Mussorgsky”. Ο Γιώργος Εμμανουήλ Λαζαρίδης συναντά τη Δήμητρα Σελεμίδου.

 

Τρίτη 25 Αυγούστου 2020 στο Βυζαντινό Κάστρο Πλαταμώνα (19:30): Trio el Greco – Οι δύο σχολές της Βιέννης

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του Υπουργείου: https://www.culture.gov.gr/…/%CE%A0%CE%B1%CF%81%CE%BF%CF%85…

Οι εκδηλώσεις προσφέρονται δωρεάν από το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού. Το μόνο αντίτιμο είναι το εισιτήριο για την είσοδο σε κάθε αρχαιολογικό χώρο, όπου υπάρχει.

Είναι υποχρεωτική η προκράτηση θέσης, στη διεύθυνση: https://digitalculture.gov.gr/…/oli-i-ellada-enas-politism…/

Σημειώνουμε ότι οι θεατές θα πρέπει να τηρούν τις οδηγίες και συστάσεις της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων COVID-19 του Υπουργείου Υγείας για την ασφαλή προσέλευση στους αρχαιολογικούς χώρους και τα μουσεία. Ισχύει ο κανόνας της απόστασης των 1.5 μέτρων κατ’ ελάχιστον για ανοικτούς χώρους και 2 μέτρων για κλειστούς χώρους. Στα μουσεία είναι υποχρεωτική η χρήση μη ιατρικής μάσκας.

#dionolympus #visitdion_olympus #culture #politismos #ypourgeiopolitismou #lazaridis #selemidou #trioelgreco