ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΡΥΘΜΟ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ. ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΑΣΦΑΛΤΟΤΑΠΗΤΑΣ ΣΤΟ ΕΛΟΣ ΒΑΡΙΚΟΥ.

ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΡΥΘΜΟ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ. ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΑΣΦΑΛΤΟΤΑΠΗΤΑΣ ΣΤΟ ΕΛΟΣ ΒΑΡΙΚΟΥ.

Ακόμη δυο χιλιόμετρα αγροτικής οδοποιίας, προστέθηκαν στον μακρύ κατάλογο των έργων αγροτικής υποδομής, που εκτελέστηκαν από τον Δήμο Δίου – Ολύμπου. Ο Δήμαρχος Κώστας Δημόπουλος και η Δημοτική Αρχή, με σχέδιο και αποτελεσματικότητα, συνεχίζουν με σταθερούς ρυθμούς τα έργα που διευκολύνουν την πρόσβαση σε αγροτικές περιοχές, με στόχο την ασφαλέστερη πρόσβαση των αγροτών και των γεωργικών μηχανημάτων.

Έτσι, ανακατασκευάστηκε, με τοποθέτηση ασφάλτου σε πλάτος πέντε μέτρων και παραδόθηκε την περασμένη εβδομάδα στους αγρότες του Έλους Βαρικού, στην περιοχή ευθύνης του Τ.Ο.Ε.Β., ο δρόμος που διέρχεται παράπλευρα από τον Χελοπόταμο, δυτικά της Εθνικής Οδού.

Υπενθυμίζουμε ότι, ο Δήμος Δίου – Ολύμπου έχει υποβάλει πρόταση στο χρηματοδοτικό πρόγραμμα «Φιλόδημος» του Υπουργείου Εσωτερικών και το πρώτο δίμηνο του 2019, αναμένει την έγκριση της χρηματοδότησης για την κατασκευή έργου ασφαλτόστρωσης αγροτικών δρόμων του Λιτοχώρου, συνολικού μήκους 7.852,00μ, προϋπολογισμού 868.000€ και ειδικότερα στις περιοχές «Γουμαρά», «Σφαγεία» Πλάκας και «Μαυρονέρι» Βαρικού.

Λιτόχωρο 17 -12 -2018

Το Γραφείο Τύπου και Ενημέρωσης

 

  • Βαρικο 4
  • Βαρικο 5
  • Βαρικο
  • Βαρικο2
  • Βαρικο3