Παροχή υπηρεσιών τεχνικού ασφαλείας

Ο Δήμαρχος Δίου-Ολύμπου ανακοινώνει ότι ο Δήμος προτίθεται να προβεί στην ανάθεση της υπηρεσίας «παροχή υπηρεσιών τεχνικού ασφαλείας», προϋπολογισμού 4.819,20€ συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α , με τη διαδικασία της απ΄ ευθείας ανάθεσης ( σχετ. άρθρα 118 και 120 του Ν.4412/2016) και κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά αποκλειστικά βάσει τιμής.

Κατόπιν τούτου, καλεί όσους αναγνωρισμένους οικονομικούς φορείς , που ασχολούνται συστηματικά με την παροχή των εν λόγω υπηρεσιών, επιθυμούν να καταθέσουν τις προσφορές τους, στο γραφείο πρωτοκόλλου του Δήμου Δίου-Ολύμπου (τηλ. 2352350-136,2352350-137 Ταχ.Δ/νση : Αγ. Νικολάου 15, Λιτόχωρο ΤΚ 60200). Οι προσφορές θα κατατεθούν σε σφραγισμένο φάκελο, αναγράφοντας εξωτερικά του φακέλου τα πλήρη στοιχεία του προσφέροντος, τη φράση “προσφορά προς Δήμο Δίου-Ολύμπου” , τον τίτλο της σύμβασης και την καταληκτική ημερομηνία προθεσμίας υποβολής προσφορών, μέχρι την 02-8-2019, ημέρα Παρασκευή και ώρα 13:00μ.μ.

Οι προσφορές που θα κατατεθούν, επί ποινή αποκλεισμού, θα πρέπει να είναι σύμφωνες με τους όρους που αναφέρονται στην υπ αρίθ. 02/2019 μελέτη της οικονομικής υπηρεσίας.
Προς απόδειξη της μη συνδρομής των λόγων αποκλεισμού από διαδικασίες σύναψης δημοσίων συμβάσεων, σύμφωνα με το Ν.4412/2016, παρακαλούμε, μαζί με την προσφορά σας, να μας αποστείλετε τα παρακάτω δικαιολογητικά:
α. Απόσπασμα ποινικού μητρώου ( Έκδοσης έως 3 μήνες πριν από την υποβολή του ). Η υποχρέωση αφορά ιδίως: αα) στις περιπτώσεις εταιρειών περιορισμένης ευθύνης (Ε.Π.Ε.) και προσωπικών εταιρειών (Ο.Ε, ΙΚΕ και Ε.Ε ), τους διαχειριστές, ββ) στις περιπτώσεις ανωνύμων εταιρειών (Α.Ε.) και Συνεταιρισμών, τον Διευθύνοντα Σύμβουλο, καθώς και όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου
β. Φορολογική ενημερότητα του οικονομικού φορέα,
γ. Ασφαλιστική ενημερότητα του οικονομικού φορέα
δ. τα αποδεικτικά έγγραφα νομιμοποίησης του προσφέροντος οικονομικού φορέα ( Οι Ο.Ε, Ε.Ε, ΙΚΕ οφείλουν να καταθέσουν το καταστατικό ίδρυσης, πιστοποιητικό ισχύουσας εκπροσώπησης του ΓΕΜΗ ( Έκδοσης έως 30 εργάσιμες ημέρες πριν από την υποβολή του ) και γενικό πιστοποιητικό ΓΕΜΗ ( Έκδοσης έως 3 μήνες πριν από την υποβολή του ). Οι Ε.Π.Ε., και Α.Ε. οφείλουν να καταθέσουν ΦΕΚ ή ΓΕΜΗ ίδρυσης, πιστοποιητικό ισχύουσας εκπροσώπησης του ΓΕΜΗ ( Έκδοσης έως 30 εργάσιμες ημέρες πριν από την υποβολή του ) και γενικό πιστοποιητικό ΓΕΜΗ ( Έκδοσης έως 3 μήνες πριν από την υποβολή του ) και
ε. υπεύθυνη δήλωση του προσφέροντος ότι δεν έχει εκδοθεί δικαστική ή διοικητική απόφαση με τελεσίδικη και δεσμευτική ισχύ για την αθέτηση των υποχρεώσεών του όσον αφορά στην καταβολή φόρων ή εισφορών κοινωνικής ασφάλισης.

Περισσότερες πληροφορίες και ηλεκτρονικά αντίγραφα των τεχνικών προδιαγραφών και του εντύπου οικονομικής προσφοράς θα παρέχονται από το Γραφείο Προμηθειών του Δήμου, τηλ. 2352350-155, 2352350-148, FAX: 2352350-167, Ε-mail: promi@dion-olympos.gr, promi2@dion-olympos.gr Αρμόδιοι υπάλληλοι, Χονδρόπουλος Νικόλαος, Γεωργαντάς Θεόδωρος.

12898/24-7-2019
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ
Ε.Ε.
Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΛΑΚΑΣΑΣ