ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ κ. ΔΙΟΝΥΣΗ ΠΑΣΧΑΛΗ, ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ «ΔΙΟΝΥΣΗ Α. ΠΑΣΧΑΛΗ», ΣΤΟ ΑΜΑΞΟΣΤΑΣΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΥ-ΟΛΥΜΠΟΥ

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ κ. ΔΙΟΝΥΣΗ ΠΑΣΧΑΛΗ, ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ «ΔΙΟΝΥΣΗ Α. ΠΑΣΧΑΛΗ», ΣΤΟ ΑΜΑΞΟΣΤΑΣΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΥ-ΟΛΥΜΠΟΥ

Τον Πρόεδρο του Κοινωφελούς Ιδρύματος «Διονύσης Α. Πασχάλης» υποδέχθηκε και ξενάγησε ο Δήμαρχος Δίου-Ολύμπου στο αμαξοστάσιο του Δήμου στο Λιτόχωρο.

Ο κ. Γερολιόλιος ευχαρίστησε τον κ. Διονύση Πασχάλη για τη σημαντική βοήθεια που προσέφερε στο Δήμο διαχρονικά, με την αγορά ενός απορριμματοφόρου, την δαπάνη για την ανακατασκευή – επισκευή δύο άλλων απορριμματοφόρων, την παροχή υγειονομικού υλικού προς τους εργαζόμενους στην Υπηρεσία Καθαριότητας και την αγορά πετρελαίου θέρμανσης για τα σχολεία του Δήμου.

Από την πλευρά του, ο κ. Πασχάλης τόνισε πως η αγάπη του για τον τόπο τον κινητοποιεί και τον καθιστά διαρκή αρωγό του Δήμου, ενώ διαβεβαίωσε ότι θα συνεχίσει να στέκεται στο πλευρό των συνδημοτών με κάθε τρόπο.

Στη συνέχεια επισκέφθηκε το νεοσύστατο ιατρείο του αμαξοστασίου, για το οποίο υποσχέθηκε ότι θα ενισχύσει τον εξοπλισμό του. Συνομίλησε με τους εργαζόμενους της Υπηρεσίας Καθαριότητας, οι οποίοι και τον ευχαρίστησαν για τη βοήθεια που τους παρέχει.

Στη συνάντηση παρόντες ήταν ο πρώην Δήμαρχος Δίου – Ολύμπου κ. Γιώργος Παπαθανασίου, οι αντιδήμαρχοι κ. Κώστας Κουριάτης και κ. Γιώργος Καραλής, ο επικεφαλής της παράταξης «Προοπτική για το Δήμο – Δημότη» κ. Πέτρος Κιάφας, ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος κ. Διονύσης Φόλιος και ο Πρόεδρος της Κοινότητας Λιτοχώρου κ. Στράτος Κυριακάκης .

Τον κ. Πασχάλη συνόδευαν οι νομικοί σύμβουλοι του Ιδρύματος  κ. Παπαδιαμαντή Ιωάννα, κ.  Νεδελκόπουλος Αντώνης και κ. Χατζημιχαήλ Γρηγόρης καθώς και οι δικηγόροι Κατερίνης κ. Αντωνόπουλος Νικόλαος, κ. Γιδαράκος Περικλής και ο δημοσιολόγος Καρράς Θεόδωρος.

Ο Δήμος Δίου – Ολύμπου ευχαριστεί δημόσια τον κ. Διονύση Πασχάλη για το σύνολο της προσφοράς του, ιδιαίτερα την δύσκολη αυτή περίοδο για το Δήμο μας και τη χώρα συνολικά.